Mini magick20170505 14460 1ac6n09
Conference

Maak festival

organizing Explore the world of making

Groninger Forum Bibliotheek | Oude Boteringestraat 18, Groningen

Over het Maak Festival
Het Maak Festival is hét podium voor techniek, creativiteit en vindingrijkheid dat om de twee jaar plaatsvindt in Groningen. Zaterdag 20 mei is het weer zo ver, dan is de volgende en tevens vijfde editie van het Maak Festival, voor de eerste keer bij het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18 (stadsbibliotheek).

Makers
Uit Noord-Nederland komen makers naar het Maak Festival met hun nieuwste, mooiste, vetste, coolste project. Ze laten je graag zien hoe ze al dat moois gemaakt hebben en vaak kun je ook meedoen met kleine workshops en zelf iets maken. Je vindt alle makers hier op onze website.

Call for Makers
De deadline voor de Call for Makers is inmiddels verstreken. Wil je graag meedoen, dan kun je je nog wel aanmelden. Je krijgt dan van ons te horen of er nog plek is.

Expositie
Nieuw deze editie is de interactieve Expo. Hier kun je de meest bijzondere werken bewonderen en soms ook aanraken of zelfs mee spelen!

Talks
Bij de Maker Talks hoor je de best practises en trends binnen de maakbeweging. Je leert dus van alles over het maakproces van de makers zelf.

Droneshow
We gaan racen met drones! Tijdens de droneshows gaan professionele dronevliegers heel hard tegen elkaar racen. Ze vertellen je alles over hun drones en je mag vragen stellen. Daarnaast kun je ook je eigen drone meenemen om mee te vliegen tijdens de oefenuurtjes.

Tickets
We zien je graag terug op de vijfde editie van het Maak Festival! Tickets zijn verkrijgbaar bij het Groninger Forum.

Sign up